Junior Software Engineer

ANTWERP, BELGIUM

Werk mee aan de transitie naar gepersonaliseerde en geconnecteerde gezondheidszorg.

Wie zijn we?

Bij Remecare BV geloven we heel hard dat iedere burger met ernstige gezondheidsproblemen individueel kan reageren op een medische behandeling en baat heeft bij een persoonlijke aanpak. Via een slimme therapie-monitoring technologie kan de gezondheidsstatus van de patiënt in de thuisomgeving worden bewaakt en wordt de patiënt doeltreffend verbonden met het behandelend zorg team. Dit leidt sneller tot een aangepaste interventie van de arts, tot een hogere levenskwaliteit en tot een betaalbare zorg.

We zijn als pionier in dit domein, ook vastberaden om met onze web-gebaseerde en mobiele softwaretoepassing Remecare, deze uitdagende transitie naar gepersonaliseerde zorg te versnellen en onze stempel te drukken op deze vernieuwing in de gezondheidszorg. Niet enkel in België, maar in de volledige Westerse wereld.

We werken samen met ziekenhuizen en medische bedrijven door tele-monitoring software te leveren die artsen ondersteunt bij het nemen van therapeutische beslissingen op afstand en we maken het hen zo comfortabel mogelijk doordat ons technologisch platform Remecare naadloos geïntegreerd wordt met hun software tools en met eHealth.

Het geeft ons veel voldoening en maakt ons ook trots dat dagelijks honderden artsen en ziekenhuizen gebruik maken van onze technologie om duizenden patiënten in veel verschillende therapeutische domeinen een beter leven te geven. We hebben daar sinds vele jaren aan gewerkt met mensen die in uiteenlopende competentiedomeinen (zoals functioneel analyse, business architectuur, software architectuur, back-end en front-end development, integratietechnologie,…) sterk in hun schoenen staan.

We willen verder investeren en continu verbeteren en zoeken gemotiveerde getalenteerde collega’s om Remecare een nog betere plaats te geven in de gezondheidszorg van morgen.

Jouw rol ?

Word je enthousiast bij het lezen van wat we doen, waaraan we voldoening halen en met wie we graag willen samenwerken? Lees dan verder wat je rol in ons team kan worden.

Afhankelijk van je kennis en ervaring, zal je na een opleidingsperiode het team van software development versterken en zal je via co-creatie mee bouwen aan uitbreidingen en integraties aan het Remecare platform en app. Je technische bijdrage in het software development proces, het meedenken met de functionele analisten, designers en testers,… om de best mogelijk technologie te bouwen, wordt bijzonder gewaardeerd.

Je hecht belang om in een team te werken en staat open voor overleg wat tot creatieve en elegante oplossingen leidt met een concrete impact op de waarde van onze oplossing voor de gebruikers.

Je houdt ofwel van de diversiteit van uitdagingen en wenst je daarom niet te beperken tot één specialisatie of je hebt een specialisatie in gedachten die je verder wenst uit te bouwen. Beide zijn voor ons mogelijk.

Jouw profiel?

 • Met een Bachelor- of Masterdiploma in een technische richting, bv. ingenieur, bio-ingenieur, biomedische wetenschappen, ICT… Een achtergrond in IT is een grote plus.
 • Je houdt van oplossingen te bedenken én ze te realiseren.
 • Je bent kritisch, switcht vlot van context, denkt na over verschillende opties en de lange termijn impact ervan, kortom je bent analytische sterk en kan dit via een Master in een relevante richting (burgerlijk of industrieel ingenieur, informatica, handelsingenieur, technologie,…) of op een andere manier staven.
 • Je houdt van clean code, goede afspraken en kwaliteit gedreven aanpak vind je belangrijk en haalt zo trots uit je werk.
 • Je bent in staat om je tanden te zetten in een relatief complexe enterprise applicatie.
 • Je bent van nature iemand die graag in team werkt en open staat om van gedachten te wisselen.
 • Je hebt ervaring op één of meerdere van deze domeinen:
 • Back-end development in C#.NET en Entity Framework.
 • Front-end development in Angular(JS) gebruik makend van TypeScript
 • Unit testing
 • Source control (TFS, Git, Gated check-in, code review, build/release definitions)
 • SQL Server en T-SQL
 • Werken in een Agile team
 • Volgende zaken zijn voor jou geen lege begrippen: CQRS, Bootstrap, NPM, SSIS, SSRS, PowerShell, Azure, DevOps, IIS, REST, Webservices, ADFS, BPMS.
 • Volgende zaken worden als de kers op de taart aanzien wetende dat een taart zonder kers ook kan smaken:
 • Kennis van protocollen uit de medische sector (HL7, FHIR)
 • Azure Cloud
 • Scrum master

Wij bieden ?

Bij Remecare krijg je de mogelijkheid om mee te bouwen aan iets heel tastbaars en dit vanuit een zeer gedreven en kwalitatief gericht team en samen met ons trots te worden op wat we realiseren.

Onze roadmap is gevuld met boeiende en diverse technische uitdagingen, waaronder een stapsgewijze cloud migratie. Dat maakt het werken aan Remecare niet enkel nuttig, maar ook technisch interessant.

Je werkt in een dynamisch en kennis gedreven team, met oog voor kwaliteit en waarbij het nemen van initiatief en kennisdeling gewaardeerd wordt. Je kan dus mee bijdragen aan de uitbouw van dat team. 

Hoewel we geen “remote work only”-bedrijf zijn, is er toch veel ruimte om van thuis uit te kunnen werken.

Junior Software Engineer

Antwerp, Belgium
Apply now