Senior Software Engineer

ANTWERP, BELGIUM

Werk mee aan de transitie naar gepersonaliseerde en geconnecteerde gezondheidszorg.

Wie zijn we?

Bij Remecare BV geloven we heel hard dat iedere burger met ernstige gezondheidsproblemen individueel kan reageren op een medische behandeling en baat heeft bij een persoonlijke aanpak. Via een slimme therapie-monitoring technologie kan de gezondheidsstatus van de patiënt in de thuisomgeving worden bewaakt en wordt de patiënt doeltreffend verbonden met het behandelend zorg team. Dit leidt sneller tot een aangepaste interventie van de arts, tot een hogere levenskwaliteit en tot een betaalbare zorg.

We zijn als pionier in dit domein, ook vastberaden om met onze web-gebaseerde en mobiele softwaretoepassing Remecare, deze uitdagende transitie naar gepersonaliseerde zorg te versnellen en onze stempel te drukken op deze vernieuwing in de gezondheidszorg. Niet enkel in België, maar in de volledige Westerse wereld.

We werken samen met ziekenhuizen en medische bedrijven door tele-monitoring software te leveren die artsen ondersteunt bij het nemen van therapeutische beslissingen op afstand en we maken het hen zo comfortabel mogelijk doordat ons technologisch platform Remecare naadloos geïntegreerd wordt met hun software tools en met eHealth.

Het geeft ons veel voldoening en maakt ons ook trots dat dagelijks honderden artsen en ziekenhuizen gebruik maken van onze technologie om duizenden patiënten in veel verschillende therapeutische domeinen een beter leven te geven. We hebben daar sinds vele jaren aan gewerkt met mensen die in uiteenlopende competentiedomeinen (zoals functioneel analyse, business architectuur, software architectuur, back-end en front-end development, integratietechnologie,…) sterk in hun schoenen staan.

We willen verder investeren en continu verbeteren en zoeken gemotiveerde getalenteerde collega’s om Remecare een nog betere plaats te geven in de gezondheidszorg van morgen.

Jouw rol ?

Word je enthousiast bij het lezen van wat we doen, waaruit we voldoening halen en met wie we graag willen samenwerken? Lees dan verder wat je rol in ons team kan worden.

Vanuit je technische rol trek je het software development proces mee, werk je aan en denk je samen met de functionele analisten, designers en testers,… om de best mogelijke uitbreidingen en integraties aan het Remecare platform en app te bouwen.

Je hebt hierbij een duidelijk zicht op wat er functioneel belangrijk is. Als lid van het software development team coördineer je eventueel (een deel van) het development proces en heb je ook een uitgesproken mening over wat er belangrijk is om op een efficiënte, toekomstgerichte manier aan software development te doen.

Je volgt de technologische ontwikkelingen op de markt en door je ervaring kan je verschillende trends ten opzichte van elkaar afwegen en schat deze goed in en kan je je kennis delen met jongere collega’s in het team.

Jouw profiel?

 • Je hebt een passie voor software development en vindt dat dit op de meest effectieve en duurzame manier gebouwd moet worden.
 • Je neemt daarbij niet enkel je eigen werk in acht, maar je kijkt ook naar het grotere plaatje en helpt minder ervaren collega’s op een constructieve manier met het bouwen van effectieve technologie.
 • Je hebt genoeg ervaring om technische analyses uit te voeren, goed onderbouwde architecturale beslissingen te nemen en om de workload op basis van functionele analyses juist in te schatten.
 • Je bent analytische sterk en kan dit via een Master in een relevante richting (burgerlijk of industrieel ingenieur, informatica, handelsingenieur, technologie,…) of op een andere manier staven.
 • Je haalt trots uit je werk en streeft naar just enough aanpak/structuur/methode
 • Je bent in staat om je tanden te zetten in een relatief complexe enterprise applicatie.
 • Je hebt een positieve en constructieve ingesteldheid en kan je collega’s in het team warm maken voor je denkwijze maar neemt ook andere perspectieven gemakkelijk mee in rekening.
 • Je hebt ervaring met:
 • Back-end development in C#.NET en Entity Framework.
 • Front-end development in Angular(JS) gebruik makend van TypeScript
 • Unit testing
 • Source control (TFS, Git, Gated check-in, code review, build/release definitions)
 • SQL Server en T-SQL
 • Werken in een Agile team
 • Volgende zaken zijn voor jou geen lege begrippen: CQRS, Bootstrap, NPM, SSIS, SSRS, PowerShell, Azure, DevOps, IIS, REST, Webservices, ADFS, BPMS.
 • Volgende zaken worden als de kers op de taart aanzien wetende dat een taart zonder kers ook kan smaken:
 • Kennis van protocollen uit de medische sector (HL7, FHIR)
 • Azure Cloud
 • Scrum master

Wij bieden ?

Bij Remecare krijg je de mogelijkheid om mee te bouwen aan iets heel tastbaars en dit vanuit een zeer gedreven en kwalitatief gericht team en samen met ons trots te worden op wat we realiseren.

Onze roadmap is gevuld met boeiende en diverse technische uitdagingen, waaronder een stapsgewijze cloud migratie. Dat maakt het werken aan Remecare niet enkel nuttig, maar ook technisch interessant.

Je werkt in een dynamisch en kennis gedreven team, met oog voor kwaliteit en waarbij het nemen van initiatief en kennisdeling gewaardeerd wordt. Je kan dus mee bijdragen aan de uitbouw van dat team. 

Hoewel we geen “remote work only”-bedrijf zijn, is er toch veel ruimte om van thuis uit te kunnen werken.

Senior Software Engineer

Antwerp, Belgium
Apply now