March 26, 2020
By
Jo Ravelingien
1
min read

Remecare ondersteunt artsen bij teleconsultaties

Door de Corona epidemie staat onze gezondheidszorg vandaag voor uitzonderlijke uitdagingen.

Via de korte animatie kan u zien hoe onze technologie Remecare artsen helpt om op een efficiënte manier een teleconsultatie voor te bereiden.

Indien u interesse heeft om Remecare te gebruiken, neem gerust contact op.
Dit kan heel snel voor u beschikbaar worden gemaakt.


Over Remecare

Remedus beschikt over een online platform met app en een team van verpleegkundigen om een eventuele teleconsultatie optimaal voor te bereiden door vooraf symptomen en vitale parameters te registreren, bloedafnames of andere zorgprestaties ten huize van de patiënt te realiseren of de patiënt aan te leren dit zelf te doen. Deze informatie wordt voor uw artsen gestructureerd toegankelijk gemaakt via een veilige koppeling tussen ons Remecare platform en uw ziekenhuis EPD.  Dit is vandaag mogelijk via alle hubs of ook via een rechtstreekse koppeling met uw EPD.

Over Remedus
Remedus is sinds vele jaren uw vertrouwde partner om uw patiënten met gespecialiseerde behandelingen kwaliteitsvol thuis te begeleiden door het leveren en installeren van medische hulpmiddelen, het geven van educatie en door ervoor te zorgen dat de nodige informatie veilig en correct doorstroomt tussen ziekenhuis en de thuiszorg en omgekeerd.

Stay updated about new content and the latest RemeCare news.